Szuper élmény kevés pénzből!

Unod már, hogy otthon ülsz? Nincs pénzed utazásra, szállásra? Miért maradnál otthon? Egy jó kirándulás nem feltétlenül pénz kérdése! Szuper élmények várnak rád, kevés pénzből!


Te sem vagy az az otthon ülő típus? Vagy egyszerűen csak eleged van, abból, hogy a négy falat bámulod? Mindegy, hogy hova, de mennél? Akkor kiránduljunk! Gyere velem!

Felesleges azon keseregni, hogy nem tudsz minden hónapban külföldre utazni. A legtöbben távoli utazásokról álmodoznak, de a saját országukat sem ismerik. Megszámlálhatatlan szép hely van Magyarországon is!!! Talán nem is kell olyan messzire menned!

Csapd fel a térképet, vagy érdeklődj ismerősöktől! Keress egy erdőt, patakot, parkot, egy eldugott kis falut a lakóhelyed közelében! Menj akár gyalog, vagy éppen kerékpárral!


Csomagolj szendvicseket, kapj fel egy kényelmes ruhát és indulj! Persze ne felejtsd el megcsodálni a virágokat! Ha elfáradsz, ülj le a  fűbe és pihenj kicsit! Meg fogsz lepődni  mennyivel kényelmesebb és puhább az árokpart, mint a széked az íróasztal mellett!


Az erdőben jól nyisd ki a füled! Azt hiszed a csendnek nincs hangja? Hogyne volna! A legszebb hang, az erdő csendje. Csak figyelj, szinte el sem hiszed mennyi mindent fogsz hallani! Arról nem is beszélve, mennyire megnyugtató! Hidd el, jobban kikapcsol, mint egy nyüzsgő strand.

Ha megéhezel, majszold el a szendvicsedet! Garantálom, hogy nem fogsz olyan unottan rágcsálni, mint otthon. A friss levegő, a mozgás, az élmények hatására úgy fogod tömni azt a szendvicset  ahogy más a dobos tortát!


Aztán ha a szendvics elfogyott, dobd magad hanyatt a fűben! Szuper! Ne agyalj, csupán nézd a felhőket, vagy a kék eget! Érezd a természet illatát! Szabad vagy! Ez ugyanis a valódi szabadság!!! Jól jegyezd meg ezt az érzést!


Nézz körül! De ne csak az egészet nézd! Figyelj meg minden apró részletet! A madarakat, a pillangót, a hangyákat. 

Vigyél magaddal könyvet, ha van kedved olvass! Üljetek le egy fa árnyékába és beszélgessetek! Nincs más dolgod, csak pihenni és élményeket gyűjteni!

Mert szuper élményeket gyűjteni kevés pénzből is lehet! Sőt! Az emberek legszebb emlékei nem az ötcsillagos szállodákhoz fűződnek! Egy egyszerű kirándulás hetekre képes feltölteni. Jobban fogsz teljesíteni a munkahelyeden, kiegyensúlyozottabb leszel a mindennapokban.

Menj és kirándulj! Legyél végre szabad és élvezd! Ha tetszett a bejegyzésem, akár meg is oszthatod!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Szigetköz - Földi paradicsom az Öreg-Duna és a Mosoni-Duna ölelésében

Miért érdemes Vaskeresztest felvenni a bakancslistánkra? - mutatjuk.

A PIACOZÁS VALÓBAN BOLDOGÍT? MIÉRT KELLENE GYAKRABBAN PIACRA JÁRNUNK?