A 12 CSILLAGJEGY EGYÜTT INDUL NYARALNI



Elérkezett a nagy nap. Végre útra kelünk, mi, a 12 csillagjegy. Együtt! Reméljük minden rendben lesz!

Mi már indulnánk, de a KOS még mindig nincs sehol. Mindig ő az utolsó, aki megérkezik. Ha egyáltalán megérkezik és nem kési le a nyaralást.
Amíg várakozunk, a BIKA a csomagjaival harcol. Próbál mindent betuszkolni a csomagtartóba. Megint mindent hoz magával, akkor is, ha nem lesz rá szüksége.
Az IKREK persze mosolyogva nézi, fényképezőgéppel a kezében. Ő csupán néhány nélkülözhetetlen dolgot hozott. Minek idegesítse magát apróságokon?!
A RÁK bárhova utazik, szereti otthonosan érezni magát nyaralás alatt is. Táskájában ott lapul valami apró, kedves tárgy, ami nélkül nem megy sehova sem.
Az OROSZLÁN mosolyogva és határozottan átveszi az irányítást. Megmondja ki, hova és hogyan pakoljon. Élvezi, hogy figyelünk és hallgatunk rá.
A SZŰZ már mindenre felkészült. Jópár forgatókönyv megszületett a fejében, mi történhet a nyaralás során. Mindenre lesz majd megoldás.
A MÉRLEG jobban örült volna egy csendes, romantikus  nyaralásnak. Azon töri a fejét, a csillagjegyek közül kivel szökjön el. Ez most nem fog menni, velünk kell jönnie!
A SKORPIÓnak köszönhetjük, hogy olcsón megússzuk a nyaralást. Ő az, aki utánanézett a legjobb ajánlatoknak, akcióknak. Már csak ezért sem hagyjuk itthon.
A NYILAS mellett tuti nem fogunk unatkozni. A várakozás perceiben is bedobja magát és felpörgeti az egész társaságot! A jókedv garantált.
A BAKnak erre különösen szüksége is van, különben végig dolgozná a nyaralást. Nehezen tud kikapcsolódni.
A VÍZÖNTŐ persze az ő figyelmét is eltereli. Mindig kitalál valamit, amitől egy nyaralás valóban élménydús lesz.
A HALAK pedig azonnal kibékít bennünket, ha valamin összekapnánk. Ő csak akkor hajlandó velünk jönni, ha harmóniában telik a nyaralás.

Megjegyzem a KOS még mindig nem érkezett meg! Alig várjuk, hogy induljunk!

Írjátok meg legyen-e folytatás!

Ha tetszett, megoszthatod!

Itt is megtalálsz:
 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Szigetköz - Földi paradicsom az Öreg-Duna és a Mosoni-Duna ölelésében

Miért érdemes Vaskeresztest felvenni a bakancslistánkra? - mutatjuk.

A PIACOZÁS VALÓBAN BOLDOGÍT? MIÉRT KELLENE GYAKRABBAN PIACRA JÁRNUNK?